Veterinární poradny

Potřebuje Váš domácí miláček POMOC veterináře ?

 

V Katalogu veterinárníporadna.cz naleznete kontakty na veterinární ordinace , veterinární kliniky a veterinární pohotovost .

 

Pohotovost pro zvířata nemusíte navštívit jen při úrazu psa nebo nachladnutí kočky. Doporučujeme veterinární kliniky a poradny pro zvířata navštevovat z důvodu PREVENCE zdraví psa, kočky, papouška....

 

Veterinární ordinace

Veterinární ordinace on-line jsou pro Vás otevřeny denně. Vyberte si jednoduše v mapě nejbližší veterinu nebo veterinarní poradnu, kterou můžete navštívit s nemocným domácím zvířetem.

 

Nezanedbejte preventivní prohlídky u veterináře!

Prevence zdraví Vašeho domácího miláčky může předcházet onemocnění psů i koček. Veterinární ordinace jsou vybaveny nejmodernějším vybavením pro veterinární kliniky a veterináře. 

 

MVDr. Blanka Neumannová Veterinární klinika Vyvet Vyškov Veterinární klinika LIVE MVDr. Jiří Hasilík MVDr. Petra Petrová (Poulová)

BLÍZEK AUGUSTIN MVDr.

www:
E-mail:
Telefon:606 417 172
Fax:
Adresa: Potoční 2
Třeboň - Břilice
379 01

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Psí kašel

obrazek Trápí Vašeho psa kašel ? Víte jak se psí kašel projevuje u zvířat projevuje ? Jak léčit psa, který kašle ? Více ...

Veterinární kliniky a jejich vybavení

obrazek Víte jaké vybavení má mít dobrá veterinární klinika ? Veterinární poradna a veterinární ordinace poskytne základní veterinární ošetření vždy, ale má i vybavení na veterinární operace nebo dokáže poskytnout hospitalizaci zvířat ? Podívejme se na to jaké vybavení má mít taková dobrá veterinární klinika.... Více ...

Veterina radí

obrazek

Mrazy, které nám letos lezou za nehty netrápí jen lidskou populaci, ale i psy a kočky.  Jak se postarat o zvířata v mrazivémzimním počasí ?

Více ...

Veterina Ceník

Orientační ceník veterinárních zákroků a vyšetření !

 

Hledáte ceny za veterinární vyšetření a ceník veterinárních zákroků ?

Ceny veterinárních zákroků a přibližné ceny za veterinární vyšetření naleznete zde   

Doporučujeme

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.